Nick ja Vanessa Lacheyn liitto rakoilee? ”Flirttaili hänelle avoimesti”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijätär Vanessa Lachey meni taannoin naimisiin poppari Nick Lacheyn kanssa. Pariskunnan intiimissä hääseremoniassa oli vain 35 vierasta. Heillä on nelikuukautinen Camden-niminen esikoispoika.

Nyt unelmaparin liiton tilasta ei kuitenkaan ole hyviä uutisia. Jessica Simpsonin entisenä aviomiehenäkin tunnettu Nick Lachey on nimittäin nähty flirttailevan avoimesti televisiojuontaja Stuart Brazellin kanssa. Kaksikko nähtiin läheisissä tunnelmissa Grammyjä edeltävissä juhlissa Paramountin studioilla, Star-lehti uutisoi.

– Nick halusi tietää hänestä kaiken. Ei olisi koskaan voinut arvata, että hän on naimisissa ja pikkuvauvan isä, lähde kertoo lehdelle.

Silminnäkijöiden mukaan 98 Degrees -poikabändistä julkisuuteen ponnahtanut Lachey jopa aneli kauniin bruneten puhelinnumeroa. Uutinen tulee varmasti yllätyksenä miehen aviovaimolle Vanessa Lacheylle. Pariskunnan ensimmäinen lapsi Camden syntyi ainoastaan neljä kuukautta sitten.

Nick Lacheyn avioliitto laulaja-realitytähti Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten ja Vanessa Minnillo astui miehen elämään pian eron jälkeen. Sittemmin sukunimensä muuttanut kaunotar on seurustellut aiemmin tanssija Derek Jeterin kanssa. Vanessa Lachey on puhunut avoimesti äitiydestään ja yksityiselämästään julkisuudessa.