Lily Allenin nolo tilanne – rinnat alkoivat vuotaa kesken kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 Myspace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja tämän vuoden alussa syntynyt Marnie Rose.

Laulaja joutui taannoin nolostumaan äitiyteen liittyvän mokan vuoksi. Lily Allen nimittäin unohti liivinsuojansa lähdettyään pois kotoaan, ja hänen äidinmaitonsa alkoi vuotamaan julkisella paikalla. Suorasukaisena tunnettu laulaja paljasti tapauksen itse Twitter-tilillään.

– Lähdin kootoa ilman liivinsuojia ja tissini vuotavat, 27-vuotias laulajatar twiittasi.

Lily Allenin kerrotaan myös aloittaneen kolmannen levynsä valmistelun vielä raskautensa aikana. Laulajatar pyrkii saamaan uuden albuminsa valmiiksi vielä keväällä 2013. Levy tulee olemaan neitokaisen ensimmäinen albumi kahteen vuoteen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.