Maailman coolein bussipysäkki – ihmiset eivät ole uskoa silmiään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linja-auton odotteleminen voi olla joskus tylsää puuhaa. Nyt televiestintään keskittynyt Qualcomm-yritys on kuitenkin tarjonnut linja-autoa odotteleville ihmisille hieman piristystä erikoislaatuisen viraalimainonnan keinoin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bussipysäkille asennettiin ilmoitus, jossa esimerkiksi kiireisiä tai tylsistyneitä ihmisiä kehotettiin menemään älypuhelimellaan mainoksessa lukevaan osoitteeseen. Linkkiä seuranneita ihmisiä odottikin liuta melkoisia yllätyksiä.

Videolla esimerkiksi kiireinen mies saa bussin sijaan kyydin keltaiselta urheiluautolta, kun ”oletko jo nähnyt kaiken” -osoitteen avaava mies noudetaan puolestaan mukaan koirien vetämään rekeen. Bussia odotellessaan tylsistyneet mies ja lapsi saavat puolestaan viihteekseen joukon sirkustaiteilijoita. Vastaavanlaisia videoita on nähtävissä lisää Qualcommin Youtube-kanavalla.