Nainen synnytti ystävänpäivänä kahdet kaksoset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu silloin tällöin emitä erikoisempia synnytystarinoita. Nyt Yhdysvalloista on uutisoitu tapaus, jonka todennäköisyys on noin yksi 70 miljoonasta. Texasilainen nainen synnytti nimittäin kerralla neljä lasta – kahdet kaksospojat.

Keisarileikkauksella suoritettu synnytys tapahtui 14. helmikuuta houstonilaisessa sairaalassa. Reuters-uutistoimiston mukaan tuore äiti, 36-vuotias Tressa Montalvo, oli synnytyksen aikaan 31. viikkoa raskaana. 10. raskausviikollaan Tressa sai kuulla lääkäriltä odottavansa kaksosia. Sittemmin tohtori havaitsi kuitenkin kolmannenkin sydämen äänen.

Tressa ja hänen aviomiehensä saivat lopulta tietää hänen odottavansa neljää lasta – ei kuitenkaan nelosia, vaan kaksia kaksosia. Tällaista tapahtuu erittäin harvoin, ja sairaalan mukaan todennäköisyys on noin yksi 70 miljoonassa.

– Raskaus oli suunniteltu. Taisimme onnistua vähän liiankin hyvin!, Tressa Montalvo kommentoi.

Lapset nimettiin aakkosjärjestyksessä. 1,64 kg painanut Ace ja 1,79 kg painanut Blaine syntyivät 14. helmikuuta kello 8.51 paikallista aikaa. 1,33 kg painanut Cash ja 1,53 kg painanut Dylan saapuivat maailmaan noin minuuttia myöhemmin.