Pippa Middleton löysi miehen – rakastui komeaan pörssimeklariin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin 29-vuotias seurapiirineito julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi.

Äskettäin kaunottaren kerrottiin hakevan itselleen seuraa tosimielessä. Nyt neitokaisen etsintä lienee ohi ainakin hetkeksi, sillä Pippan kerrotaan löytäneen itselleen seuraa brittiläisestä Nico Jacksonista. E! Online -sivusto onkin jo koonnut yhteen yksityiskohtia kuuluisan siskoksen uudesta miehestä. Sivuston mukaan Jackson työskentelee Lontoossa Deutsche Bankin pörssimeklarina.

Komistuksen kerrotaan myös saaneen jo kuninkaallisen hyväksynnän, sillä Jackson liittyi Pippan seurassa prinssi Williamin ja Katen lomalle Mustiqueen. Sivuston mukaan brittimies on Pippan tavoin innokas laskettelija. Kaksikon huhutaankin tavanneen toisensa ensimmäistä kertaa sveitsiläisessä laskettelurinteessä.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.