Suvi Teräsniska myi platinaa reilussa viikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Suvi Teräsniskan reilu viikko sitten julkaistu Yö-tribuuttilevy Hän tanssi kanssa enkeleiden on ylittänyt platinarajan, eli sitä on myyty yli 20.000 kappaletta. Levy nousi ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Viime viikolla Hän tanssi kanssa enkeleiden –albumin julkaisua juhlittiin Tampereella. Tilaisuutta kunnioittivat läsnäolollaan lähes kaikki Yö-yhtyeen jäsenet, mukana myös Olli Lindholm ja Jussi Hakulinen.

Suvi Teräsniskan ura sai aikoinaan alkunsa, kun hän otti yhteyttä idoliinsa Olli Lindholmiin ja pyysi päästä laulamaan Yö-yhtyeen keikalle. Olli otti tarjouksen vastaan. Ensimmäisestä yhteisesiintymisestä Oulun Rotuaarilla alkoi tuhkimotarina ja Suvin matka yhdeksi suosituimmista naisartisteistamme, jonka albumeita on myyty tähän mennessä yli 200.000 kappaletta.