Nyt puhuu Michael Phelpsin tyttöystävä: ”Saa sinut haluamaan lisää”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisen uimaritähden Michael Phelpsin suhde malli-tarjoilija Megan Rossiin paljastui kesällä Lontoon olympialaisten aikaan. Pari laittoi kuitenkin äskettäin suhteelleen pisteen, ja nyt Phelpsillä on jo kainalossaan uusi rakas.

27-vuotias mestariuimari seurustelee nykyisin 22-vuotiaan Sarah Herndonin kanssa. Nyt tarjoilijana työskentelevä kalifornialaiskaunotar on paljastanut kuumia yksityiskohtia suhteestaan Phelpsiin Daily Mail -lehdelle. Neitokaisen mukaan menestysurheilija on erittäin hyvä suutelija.

– Hänellä on itsevarma puolensa joka saa sinut haluamaan lisää. Mutta samalla hän on erittäin suloinen, Sarah Herndon kuvailee lehdelle.

Neitokaisen ystävät ovat jopa paljastaneet bruneten sanoneen Phelpsin olevan ”uskomaton rakastaja”. Kaksikon parisuhde näyttää kukoistavan, sillä heidät ikuistettiin äskettäin yhdessä romanttisella Bahaman-lomalla. Herndon tapasi mestariuimarin juuri ennen joulua.

Michael Phelps tunnetaan muun muassa siitä, että hän on voittanut urallaan jo huikeat 22 olympiamitalia. Mies nousi odotetusti myös kesällä pidettyjen Lontoon olympialaisten sensaatioksi.