Rihanna ja Kate Moss alastomina kansikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna myönsi vastikään Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa exänsä Chris Brownin kanssa. 24-vuotias laulajatar vietti äsken 25. syntymäpäiviään Hawajilla, ja lähetti faneilleen bikiniterveisiä Instagram-kuvablogiin.

Nyt Rihanna nähdään V Magazine -lehden tuoreen numeron kahdessa varsin rohkeassa kansikuvassa brittiläisen huippumalli Kate Mossin kanssa. Hieman fetissihenkisissä kuvissa tähdet ovat intiimeissä tunnelmissa toistensa kanssa. Kannen ensimmäisessä variaatiossa Rihanna näyttäytyy alasti, kun taas toisessa vailla rihmankiertämää on puolestaan Kate Moss.

katemossrihanna22022013

rihannakatemoss22022013

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.