Luulitko asuvasi pienessä asunnossa? Katso ensi nämä kuvat

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Monissa Aasian maissa asuminen on tunnetusti kallista ja tonttien hinnat tähtitieteellisiä. Erityisesti Tokio tunnetaan ahtaasti asuttuna kaupunkina, mutta samaan joukkoon kuuluu toki myös Hong Kong. Tuoreissa valokuvissa nähdään miten ahtaasti siellä asutaan.

Ihmisoikeusjärjestö The Society for Community Organization on juuri käynnistänyt kampanjan Hong Kongin liian ahtaita ja siksi epäterveellisiä asuinoloja vastaan. Kaupungin vuokrat nousevat nopeasti, minkä johdosta kokonaiset perheet joutuvat asumaan vaatehuoneen kokoisessa asunnossa.

Kampanjan kuvat ovat peräisin aidoista hongkongilaisista asunnoista. Monet asunnoista on jaettu vuokranantajen toimesta pienenpieniin ”rotankoloihin”. Mainoskampanjan on suunnitellut paikallinen Publicis-mainostoimisto.