Tämän Putous-sketsihahmon Krista Kosonen ottaisi autiolle saarelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisten suursuosioon noussut näyttelijä Krista Kosonen on nähty Putous-viihdeohjelmassa sen kaikilla kolmella tuotantokaudella. Neitokaisen hahmoja ovat olleet Raisa Reikänaama, Mikko Zetterberg ja Yosefina ”Yossu” Samantha Näätä.

Stara tapasi taannoin Kososen ja tiedusteli minkä Putous-hahmon kanssa hän suostuisi itse lähtemään autiolle saarelle. Vastaus oli selvä.

– Kete Rahkosen, ehdottomasti. Mä oon jotenkin ihan rakastunut siihen. Siinä oli sellaista piilevää herkkyyttä. Sillä oli tietenkin ne koteloituneet viisaudenhampaat siellä poskissa, ja se hammashuolto voisi olla vähän hakusessa siellä autiolla saarella, mutta kyllä Kete mua vetää silti puoleensa. Muutenkin ykköskauden hahmot oli mahtavia, Krista Kosonen kertoi Staralle.

Putouksen myötä Kososesta on tullut koko kansan suosikki, mutta esimerkiksi Hollywood ei häntä ainakaan vielä houkuttele.

– Mulla ei ole ikinä ollut vetoa sinne. Jos mulla ois, niin olisin varmaan tehnyt asian eteen jotakin. Se liittyy varmaan kieleen – mä rakastan suomen kieltä. Se on mulle tunnekieli. Olen näytellyt ruotsiksi ja englanniksi, mutta se ei tunnu samalta, Krista Kosonen tunnusti.