Erikoinen yhteensattuma YleXin ja NRJ:n lähetyksissä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun musiikki on ollut jo muutaman vuoden ajan kovassa huudossa. Sen myötä erityisesti YleX-radiokanavan Parasta ennen -ohjelma on saanut valtaisan suosion, joka on taas saanut aikaan jopa CD-kokoelmalevyjä ja kiertueita. Nykyisin myös Radio NRJ pyhittää aika ajoin perjantai-iltansa 90-luvun parhaille tanssihiteille.

Eilen illalla monet radiota kuunnelleet ysärifanit saivat kokea hämmentävän tilanteen, jollaista ei ole ehkä koskaan aiemmin tapahtunut Suomessa. Päivän tuoreita hittejä radiokanavat soittavat usein samanaikaisesti, joten siinä ei ole mitään uutta. Eilen illalla noin puoli kymmenen aikaan illalla YleX ja NRJ soittivat kuitenkin samanaikaisesti radioaaltojen harvinaisuuden, E-Typen Back In The Loopin.

Tässä oli jo sattumaa ihmeteltäväksi, mutta jo muutaman minuutin kuluttua seurasi varsinainen lottovoitto. YleX ja NRJ soittivat nimittäin jälleen samanaikaisesti toisenkin ysäriharvinaisuuden, jota kuullaan radiossa tuskin paria kertaa enempää vuodessa. Kanavilta raikasi nimittäin eetteriin samanaikaisesti Maxx-yhtyeen No More -kappale. Uskomattoman yhteensattuman eilen kokeneiden kannattaa ehkä käydä tänään lauantaina lottoamassa.