Krista Kosonen iloinen seksikohtausten katoamisesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Juha Vuorisen kirjoittamat Juoppohullun päiväkirja -teokset ovat saaneet parin viime vuosikymmenen aikana valtaisan suosion, ja lopulta niistä oli aika tehdä myös elokuvaversio. Samanniminen elokuva sai ensi-iltansa viime vuoden lopulla.

Stara tapasi elokuvan tähden Krista Kososen, joka kertoi leffan tekemisestä. Alkuperäisestä Juoppohullun päiväkirja -teoksesta voidaan löytää ronskejakin seksikohtauksia Juhan ja Tiinan välillä. Elokuvasta kyseiset lemmenhetket jäivät kuitenkin uupumaan. Olisiko Krista kuitenkin toivonut elokuvaan lisää eroottista säpinää?

– Mä en ole tota asiaa edes pohtinutkaan, ja olen iloinen, ettei niitä seksikohtauksia siinä leffassa ollut, koska en usko et ne olisi olleet tarpeellisia. Kun siinä on kuitenkin kyse tästä Juhan subjektiivisesta kokemuksesta, niin ehkä Tiina edusti enemmän sitä rakkautta. Sen takia sieltä jää päällimmäiseksi muistikuviin hellät ja pehmeät hetket, eikä niinkään panokohtaukset, Krista Kosonen kertoi Staralle.

Elokuvan tekijätiimistä muodostui projektin kuluessa varsin tiivis porukka. He kirjoittivat kulttiteoksen uusimpaan painokseen ylistäviä esipuheita. Krista mainitsi omassaan myös jännityksestä, jota koki elokuvaroolia vastaanottaessaan.

– Olenko mä sanonut noin? Mä oon ylipäänsä kova jännittämään ja mua jännittää melkein kaikki. Mä voisin kuvitella, et tätä mä oon jännittänyt melko positiivisella tavalla liittyen siihen, että kyseessä on teatteriohjaaja. Ja se oli tässä jotenki tosi ainutlaatuinen juttu, mutta en mä tiedä mikä mua olisi tässä roolissa jännittänyt, Krista Kosonen pohtii.