Muistatko MC Hammerin? Poliisi julkaisi tuoreen pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari suurta hittiä 90-luvun alkupuolella julkaissut MC Hammer vietti 2000-luvun hiljaiseloa. Taannoin kustannusyhtiö vaati artistilta oikeudessa takaisin etumaksua, jonka oli maksanut isyyttä käsittelevästä kirjasta.

Nyt MC Hammer on päätynyt otsikoihin, kun poliisi pidätti hänet torstaina Kalifornian Dublinissa poliisin virantoimituksen häiritsemisestä ja viranomaisen vastustamisesta. Ex-artisti vietiin putkaan ja myöhemmin poliisi julkaisi myös tähden pidätyskuvan. Twitterissä MC Hammer kirjoitti vapauduttuaan, että aseistettua pelokasta miestä vaarallisempi on ainoastaan aseistettu mies, jolla on virkamerkki.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

50-vuotias amerikkalainen ”hiphop-tähti” MC Hammer, oikealta nimeltään Stanley Kirk Burrell, nousi aikanaan supersuosioon U Can’t Touch This -hitillään, joka perustui Rick Jamesilta lainattuun bassokuvioon.