Kelly Brook julkaisi rintavia kuvia – romanssi paljastui?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Sinkkuelämää viettävä tähti on sittemmin viihtynyt eksänsä Danny Ciprianin kanssa.

Nyt 33-vuotias Kelly Brook on nostattanut uusimmilla Instagram-otoksillaan huhuja parin mahdollisesta romanssista. Neitokainen julkaisi nimittäin blogissaan rintavien otosten ohella kuvia, joissa hän esiintyy yhdessä ex-poikaystävänsä kanssa. Povipommi kehui viesteissään miestä muun muassa ihastuttavaksi.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.