Kimin ja Kanyen lapsen sukupuoli paljastui viimein

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuva Kimye, eli Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan perheenlisäystä. Mediat ovat jo viikkojen ajan arvuutelleet tulevan lapsen sukupuolta.

Nyt pariskunnan sisäpiiriin kuuluva lähde on kuitenkin vuotanut tiedon asiasta Us Weekly -lehdelle. Lähteen mukaan Kimye odottaa pientä tyttövauvaa.

– He ovat onnensa kukkuloilla! Kanye on aina halunnut tyttären, kertoi lähde haastattelussa.

Joulukuussa raskauden paljastanut pari on deittaillut toisiaan viime vuoden huhtikuusta asti. Lähipiiri uskoo tähtiparin tyttären olevan todennäköisesti erittäin muotitietoinen julkkistenava. Kim kertoi äskettäin haluavansa pitää raskauden aikana erityisesti kehostaan huolta.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.