Krista Kosonen päätyi hittirooliinsa baarissa: ”Ei otettu koekuvauksiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuorten kotimaisten naistähtien aateliin lukeutuva Krista Kosonen on tuttu kasvo monista elokuva- ja televisiorooleista. Putous-sketsiohjelmaa tähdittänyt neitokainen tähdittää myös hitiksi noussutta Juoppohullun päiväkirja -elokuvaa.

Krista Kosonen paljasti Staran haastattelussa suostuneensa tähän elokuvarooliin osuvasti kaljatuopillisen äärellä. Ohjaaja Lauri Maijala vei nimittäin neidon olutmaistiaisille, jossa näyttelijälle valkeni tapaamisen perimmäinen syy.

– Koekuvauksiakin oli ollut, ja kysyin, että minkä takia mua ei oltu otettu sinne. Hän sanoi, ettei ollut kehdannut soittaa. En sitten tiedä, että johtuiko se tästä raivottaren roolista, jonka olin tehnyt Anna Kareninassa ja jota Lauri oli ollut katsomassa, Krista Kosonen kerto Staralle.

– Joka tapauksessa me oltiin kapakassa ja juteltiin porukasta, joka oli tätä leffaa tekemässä. Kuulin, että Jonde oli tää juoppohullu, niin sanoin samantien, että oon mukana. Jonde on mun rakas ystävä ja me ollaan tehty aikaisemminkin töitä yhdessä. Ja tiesin, et se on täydellinen valinta tähän rooliin. Tiesin, että siitä tulee paitsi hauskaa myös jotain aika uutta, kertoi naistähti.