Nicole Coco Austinin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräisiin kuuluisimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Julkkisparista on viime aikoina ollut enemmän esillä vaaleahiuksinen Coco, joka tähdittää omaa Peepshow-esitystä Las Vegasissa.

Nyt kurvijumalatar on julkaissut Twitter-blogissaan seuraajien iloksi rohkean otoksen, jossa hänet nähdään turkoosissa minimekossa. Avonaisen mekon selkämys näyttää otoksessa kuitenkin luiskahtaneen hieman pois paikoiltaan, minkä vuoksi neitokainen tuleekin esitelleeksi samalla peppuvakoaan.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.