7 oikein Veikkauksen lotossa – voittosumma oli raju pettymys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lottovoittajan elämän sanotaan muuttuvan kertalaakista hyvin erilaisin tavoin. Kun ongelmia ei enää ole varallisuuden kanssa, voi elämän ottaa rennommin ja esimerkiksi omiin harrastuksiin keskittyen. Aina seitsemän oikein -voitto ei kuitenkaan takaa huikeaa rahasummaa.

Viime lauantaina jaossa oli 1,4 miljoonan euron potti, joka jakautui kuitenkin lopulta neljän samaa riviä veikanneen henkilön kesken. Seitsemän oikein veikkanneiden määrän ollessa näinkin suuri voittosumma pienentyi huomattavasti, ja kukin sai käteensä vain 350.000 euroa.

Laiha voittorivi oli 4, 13, 16, 27, 30, 31, 39. Pelin lisänumerot olivat 1 ja 6. Voittajat pelasivat rivinsä Forssassa, Sipoossa, Valkeakoskella ja Orivedellä.

Ulkomailla voitot ovat Suomesta poiketen usein tähtitieteellisen suuria, jopa satoja miljoonia. Suomeen on kuitenkin saatu viime aikoina myös suuria voittoja, sillä helsinkiläinen mies voitti taannoin 17,8 miljoonaa ahvenanmaalaisen PAF-peliyhtiön nettipelissä. PAF-yhtiön mukaan kyseessä oli suurin nettipeliautomaatista koskaan saatu voitto.