Bussikuski ajanut jo yli sata kolaria: ”Ei ole minun vikani!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen venäläisestä Alexei Volkovista, joka ajaa työkseen linja-autoa Zelenogradissa. Hän sai taannoin tarpeekseen eteensä kiilaavista autoilijoista, niin sanotuista opettajista, joista osa yritti vain lavastaa kolarin ja saada bussiyhtiön maksamaan autonsa korjauksen.

Volkov asensi bussinsa keulaan videokameran ja on siitä saakka ajanut kaikkien kiilaajien päälle tahallaan. Bussikuski on saanut kolariensa ansiosta lempinimen opettajien opettaja. Hän on itse julkaissut kolarivideot YouTubessa. Asiasta uutisoineen Red Hot Russia -verkkolehden mukaan hänellä on tilillään jo yli sata kolaria, joista yhtäkään ei ole vielä pantu hänen syykseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Jokaisessa huijaustapauksessa minut on todetty syyttömäksi. Aiemmin liikennepoliisit yrittivät joskus väittää vastaan, mutta onnistuin aina osoittamaan kantani oikeudessa. Nykyisin homma toimii kuin nakutettu, oikeus ratkaisee asiat hyväkseni, Alexei Volkov kertoi Red Hot Russia -sivustolle.

Lisäksi Volkov kertoi, etteivät hänen esimiehensä välitä tapauksista, sillä bussiin tulee yleensä vain lieviä vaurioita. Suurimmat vauriot korjataan hävinneen osapuolen kustannuksella. Kolarivideot hän julkaisee YouTube-tilillään. Alla niistä muutamia.

– Minulla on vuodesta 2007 saakka yli sata kolaria. En ole julkaissut kaikista videoita YouTubessa, sillä siellä ovat vain ilmiselvimmät tapaukset. Matkustajat ovat selvinneet aina vammoitta, joten he eivät voi valittaa mistään.