Maria Menounosin unelmavartalo kuin tiimalasi – iltapuku korosti kurveja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime vuonna hän teki jo läpimurtoaan viihdelehdissä. Maria esitteleekin mielellään keskimääräistä näyttävämpää vartaloaan kuvaajille.

34-vuotias Maria Menounos kuvattiin viikonloppuna Hollywoodin Dolby-teatterin edustalla saapumassa teatterissa järjestettyyn Oscar-gaalaan. Neitokaisen vaaleanpunainen asu oli upea valinta ja se korosti Marian tiimalasivartaloa.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton. Televisiotähti paljasti äskettäin joutuneensa nuorempana lääkärien seksuaalisen ahdistelun uhreiksi.