Käsittämätön tapaus videolle: Matkustajat olivat HUKKUA linja-autoon!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seuraavan kerran kun astut täpötäyteen linja-autoon mieti, jos bussi olisikin täyttynyt kanssamatkustajien lisäksi myös vedellä. YouTubeen viime viikolla ladatusta videosta käy ilmi, miten turkkilaisessa linja-autossa koettiin odottamattomia kauhun hetkiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Matkustajat olivat nimittäin joutuneet rikkomaan bussin ikkunat välttääkseen tuskallisen, mutta sangen erikoisen hukkumiskuoleman. Omituinen tapahtumasarja sai alkunsa, kun linja-auto törmäsi Istanbulin kadulla ensin suureen rekkaan, jonka jälkeen bussi osui palopostiin.

Massiivisella paineella linja-auton sisään syöksynyt vesi täytti bussin nopeasti, ja matkustajat joutuivat hakkaamaan ikkunat rikki ulospääsemiseksi sekä henkensä pelastamiseksi. Paikallisen sanomalehden, Good Morning Turkeyn, mukaan onnettomuudesta selvittiin pienillä henkilövahingoilla, mutta tilanteessa olisi ollut pelastajien mukaan ainekset suurempaankin katastrofiin.