Jodie Marsh valjasti muotonsa mainontaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis ja kehonrakentaja Jodie Marsh on ollut viime vuosina jatkuvasti julkisuudessa kotimaassaan muun muassa romanttisten suhteidensa takia. Biseksuaaliksi tunnustautunut neito on tehnyt rohkeissa kuvissa poseeraamisen lisäksi myös oikeaa bisnestä.

Silikonikaunotar toimii nimittäin omaa nimeään kantavan JST Jodie Marsh -tuoteperheen mainoskasvona ja -vartalona. Kuntoilijoiden ja bodarien käyttöön tarkoitettujen tuotteiden mainonnassa Jodien timmi vartalo pääseekin hyvin oikeuksiinsa.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.