Jouni Hynynen haastoi Flesh Roxonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla debyyttialbuminsa julkaiseva Flesh Roxon -yhtye joutuu kovan paikan eteen, kun Kotiteollisuuden Jouni Hynynen on haastanut punkkarit musavisaan punnitsemaan tietotaitojaan. Torstaina Helsingin Majava-baarissa käytävä musavisa on osa ensi kesän Rock The Beach -festivaalin ohjelmaa.

Musavisan juontaa ja tuomaroi muutama viikko sitten radiogaalassa Vuoden radiotoimittajana palkittu Radio Rockin Laura Vähähyyppä. Tietokilpailun jälkeen Majavassa on luvassa akustinen Flesh Roxonin keikka.

Flesh Roxonin perjantaina 1. maaliskuuta ilmestyvä Flesh to the Bone on saanut radio- ja videosoittoa pitkin talvea. Yhtye esiintyy perjantaina Tampereen Levykauppa Äxässä, lauantaina Dogs Homessa ja 15. maaliskuuta Helsingin Nosturissa.