Carissa Rosario kuumissa kuvissa – jättipovi ei jäänyt paitsioon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar Carissa Rosario yrittää parhaillaan läpimurtoa julkkistähtien rintamalla. Neitokainen julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan seksikkäitä kuvia seuraajiensa iloksi. Nyt brunette nähdään uusimmissa verkko-otoksissa rintavissa poseerauksissa.

Carissa julkaisi Twitter-palvelussa esimerkiksi valokuvan, jossa hän esittelee rintavakoaan mustassa minitopissa. Neidon muodot tulevat varsin hyvin esille myös muista kuvista, joissa pääosassa ovat avonaisen kaula-aukon antoisat näkymät.

28-vuotias Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana ja on sittemmin tullut tunnetuksi Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina. Carissa voitti viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.