Cheek tekee harvinaisen jättikeikan Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu räppäri Cheek esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 21. syyskuuta. Kaksituntisen keikan aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin koko uran suurimmista hiteistä. Konsertissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

– Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista. Syyskuussa on tarkoitus tehdä hommat isommin ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin, Cheek kertoo.

Nykyisin Cheekin keikat ovat ilta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä. Cheek hurmasi suomalaiset viime syksynä nähdyssä Vain elämää–ohjelmassa. Ohjelma keräsi ruudun ääreen miljoonayleisön. Vain elämää ja Vain elämää jatkuu –albumit ovat myyneet yhteensä jo yli 260.000 kappaletta. Suurimmaksi hitiksi nousi Erinin versio Cheekin Mitä tänne jää-biisistä.