Kanye West vertaa itseään Picassoon ja Steve Jobsiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin vastikään odottavan yhteistä lasta. Äskettäin selvisi, että pariskunnan tuleva lapsi tulee olemaan tyttö. Kanye on siis ollut otsikoissa lähinnä perheenlisäyksen odottelemisen merkeissä.

Nyt Kanye West on kuitenkin ehtinyt jälleen päästelemään kohua herättäviä kommentteja, joista hän on tullut tunnetuksi. Räppäri esiintyi maanantaina 25. helmikuuta Pariisissa. Lavalla Kanye West julisti olevansa itsenäinen taiteilija, jota palkinnot tai sponsorit eivät voi estää toteuttamasta itseään. Tähti yltyi vertaamaan itseään historian suuriin taiteilijoihin ja visionääreihin.

– Vaikka he kuinka yrittäisivät kontrolloida sinua, tai kusipää vieressäsi yrittäisi painostaa sinua, voit tehdä mitä vain haluat. Minä olen Picasso. Olen Walt Disney, olen Steve Jobs, Kanye West julisti.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen kymmenen miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi, Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.