Cheek jättikeikastaan: ”Koko ura yhdessä illassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen perjantaina Espoossa juhlittiin jälleen perinteistä Emma Gaalaa. Stara tapasi kiireisen Jare Tiihosen, alias Cheekin, joka kertoi haastattelussa tulevan syksyn suuresta jäähallikonsertistaan.

– Se on ihan hullu juttu, mulla on kaikki ajatukset siinä. Oon pyöritellyt sitä jo kuukausia ja nyt syyskuuhun asti suunnitellaan sitä. Nyt laitetaan kaikki peliin ja tehdään siitä vaan niin suurellinen kuin ikinä osataan, Cheek hehkutti Staralle.

– Kaikki kenen kans mä oon tehnyt musaa, niin mä toivon että ne on paikalla ja tehdään mun koko ura yhdessä illassa.

Cheek julkaisee uuden albuminsa vielä tämän vuoden puolella, ja luvassa on miehen sanoin ”cheekmäistä tuttua kamaa” tuoreella twistillä. Lisäksi räppäritähti kiertää kevään ja kesän aikana ahkerasti Suomen klubeja ja festareita ja sytyttää omien sanojensa mukaan ”mestoja palamaan”.

Kim Rusi