Bar Refaeli kuin miesten päiväunista – yläosattomissa hiekalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli julkaisee aika ajoin Instagram-profiilissaan vähäpukeisia kuvia, joissa esittelee esimerkiksi mallikuvaustensa tuloksia.

27-vuotias mallikaunotar on nyt julkaissut jälleen erään yläosattoman otoksen, jossa Bar on kieriskellyt ilman bikinien yläosaa hiekalla. Hiekka onkin sopivalla tavalla liimaantunut neitokaisen rintamukseen kiinni. Muissa otoksissa hänet nähdään muun muassa tanssistudiolla jumppa-asussa.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.