X Factor -kaunotar Katie Waissel antavassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Katie Waissel nousi kuuluisuuteen X Factor -ohjelman myötä. Artisti sai kykyjenetsintäsarjan seitsemännellä tuotantokaudella kritiikkiä huonoista lauluesityksistä. Hänet tunnetaan taiteilijanimellä Katie Vogel.

Nyt 27-vuotias Katie Waissel on ikuistettu paparazziotoksiin Länsi-Hollywoodissa. Harmaan sävyiseen mekkoon pukeutunut neitokainen näytti varsin hehkeältä asussaan, joka oli antava varsinkin rintamuksen kohdalta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

X Factor -ohjelmasta pudottuaan Katie Waissel julkaisi debyyttialbuminsa. Sittemmin hänet kiinnitettiin Red Velvet -rock-yhtyeen laulajaksi. Englannin Harefieldissä varttunut laulajatar meni syyskuussa naimisiin mallikomistus Brad Alphonson kanssa. Hän seurusteli aikoinaan tuottaja Philipp Schwingerin kanssa. Heidän piti mennä naimisiin vuonna 2009, mutta molemmat jänistivät ennen alttarille astumista. Suhde päättyi myöhemmin eroon.