Rosie Huntington-Whiteley lekotteli rannalla – pelasti koiran hukkumiselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley on seurustellut jo kahden vuoden ajan toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Äskettäin neitokaisen kerrottiin hermostuneen poikaystävälleen, koska 45-vuotias mies bilettää edelleen kuin teini.

Nyt 25-vuotias supermalli on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästään rannalla Malibussa. Siellä hän pelasti koiran Tyynen valtameren alloista, koska se ei näyttänyt pääsevän omin avuin takaisin rannalle. Suuret aalloit moukaroivat koiraa kerta toisensa jälkeen, joten lopulta Rosie meni koiran luokse ja veti sen rannalle.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.