Poliisitkin hämmentyivät: Humalainen tunnusti rakkautta WC-pöntölle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisoinnin kohteeksi päätyy ihmisiä, joilla on poikkeavia rakkauden kohteita. Taannoin kerroimme esimerkiksi naisesta, joka oli rakastunut Vapaudenpatsaaseen. Viime lauantaina eräs humalainen amerikkalaismies vietiin putkaan sekavan käyttäytymisensä takia.

Kuva: Eastlaken poliisi
Kuva: Eastlaken poliisi

Kyseinen mieshenkilö jutteli ensin Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevassa Eastlaken tupakkakaupassa vodkapulloille ja tupakka-askeille. Vodkapullojen kanssa hän keskusteli rauhallisesti, mutta jälkimmäisille hän ryhtyi lopulta huutamaan ja kiroamaan ärtyneenä, minkä vuoksi paikalle kutsuttiin poliisit.

Viranomaiset veivät 51-vuotiaan miehen selliin rauhoittumaan. Putkassa ohiolainen mies löysi kuitenkin rakkauden kohteen lähellä olevasta WC-pöntöstä. Hän tunnustikin pian rakkautensa WC-istuimelle poliisien seuratessa tyrmistyneinä tilannetta, uutisoi NewsNet5-sivusto.