Justin Bieber noteerasi teinitytön twiitin – kateellisilta faneilta tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber täytti äskettäin 19 vuotta. Hänen juhlansa eivät kuitenkaan menneet putkeen, sillä nuoren tähden bileet lontoolaisella Cirque Du Soir -klubilla päättyivät lyhyeen. Viihdelehdet ovat sittemmin spekuloineet syytä pilalle menneeseen iltaan.

Jos supertähden elämä on rankkaa, niin sellaista voi joskus myös olla hänen faniensa arki. Nyt erään Bieberin fanin kerrotaan saaneen tappouhkauksia verkossa, kun Justin kiinnitti hänen kirjoitukseensa huomiota Twitter-palvelussa.

Courtney Barrasford kirjoitti blogiinsa ylistävän arvostelun Believe Acoustic -levystä, ja julkaisu kiinnitti kanadalaisen popparin huomion. Justin Bieber twiittasi nimittäin kirjoituksen 34 miljoonalle seuraajalleen. Muut fanie, eli Belieberit, eivät reagoineet kirjoitukseen hyvin, sillä Iso-Britannian Portsmouthista kotoisin oleva 15-vuotias Courtney on saanut vihantäyteisiä viestejä ja jopa tappouhkauksia verkossa.

– Sanokaa hänelle, että kuolisi ja jättäisi Justinin rauhaan! Kirjoitti Inez-nimimerkillä twiitannut fani.

– Olen ollut Bieber-fani vuodesta 2009 lähtien, ja hän ei ole huomannut minua. Et ole edes mikään v*tun fani, sinut huomataan. Voi luoja, kirjoitti toinen katkera fani Twitter-blogiinsa.

Katkerimmat fanit ovat jopa väittäneet, että neito on raskaana ja lapsen isä on Bieber. Fanit myös väittivät, että Courtneyn tulevasta lapsesta tulee prostituoitu. Osa heistä on purkanut pahaa mieltään Bieberille itselleen ja kysynyt miksi poppari huomioi tytön, joka ei ole edes hänen faninsa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Justin Bieber on noussut viime vuosina hurjaksi mediailmiöksi, joka on saanut monet jäljittelemään tähden tyyliä. Myös parodiat ovat löytäneet paikkansa YouTube-videoiden joukosta. Taannoin eräs mies yritti videolla iskeä neitokaisia Bieberin laulujen sanoitusten avulla.