Nicole Coco Austin treenasi pakaroitaan

Fitness Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tunnetuimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Pari tapasi toisensa aikoinaan erään elokuvan kuvauksissa yhteisen ystävän kautta. He rakastuivat ja karkasivat naimisiin Vegasissa.

Coco on kuuluisa erityisesti suuresta pepustaan, jota neito ei häpeä esitellä julkisesti. Tällä kertaa 33-vuotias julkkisneito julkaisi Whosay-sivustolla kuntoilukuvia, joissa nähdään räppärin vaimo treenaamassa muun muassa maailmankuuluja pakaralihaksiaan. Hän myös venyttelee otoksissa jalkalihaksiaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2002 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.