Carly Rae Jepsen tukee homoseksuaaleja – perui jättikeikkansa partiolaisille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

27-vuotias kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi viime vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Call Me Maybe -hittikappaleen avulla. Tähti julkaisi syksyllä toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Kiss. Äskettäin laulajatar nähtiin Gud-suihkutuotemalliston mainoskasvona.

Nyt laulajatar on noussut julkisuuteen homoja tukevan kannanottonsa johdosta. Carly oli alunperin sopinut esiintyvänsä amerikkalaisen partiojärjestön Boy Scouts of American tulevassa National Scout Jamboree -juhlassa. Heinäkuussa pidettävässä partiolaisjuhlassa piti esiintyä myös Train-yhtye, mutta nyt tilanne on toinen, TMZ uutisoi.

Sekä Carly Rae Jepsen että Train ovat sittemmin vetäytyneet tapahtumasta partioliikkeen homovastaisuuden takia. Boy Scouts of America on julkisesti kertonut, ettei liikkeessä hyväksytä homojäseniä tai -johtajia. Partiolaiset joutuvatkin nyt linjauksensa johdosta varaamaan itselleen uudet esiintyjät.

– Artistina, joka uskoo kaikkia koskevaan tasa-arvoisuuteen, en tule osallistumaan Boy Scouts of American Jamboreehen tänä kesänä, Carly Rae Jepsen ilmoittaa Twitter-tilillään.

Carly Rae Jepsen on kohdannut jo kuuluisuuden haittapuolia, sillä hän joutui taannoin alastonkuva- ja seksivideokohun keskiöön. Neitokaisen epäiltiin olleen mukana kotipornovideolla, jolla esiintyvä tyttö paljastui sitemmin Destiny Benedict -nimiseksi internet-malliksi. Carly Rae on kuitenkin kuvannut joskus itseään alastomana, sillä hän ilmoitti viime kesänä poliisille varastetuista nakukuvista. Otokset hakkeroitiin tähden tietokoneelta.