Justin Bieberin keikka myöhästyi tuntikausia – fanit poistuivat itkien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieber täytti perjantaina 19 vuotta. Supertähti juhlat eivät kuitenkaan sujuneet odotusten mukaan, sillä Bieber kirjoitti Twitterissä niiden olleen hänet surkeimmat synttärinsä. Syntymäpäiväjuhlat eivät ole tällä hetkellä Justin Bieberin ainoa ongelma.

Nyt teinitähti on nimittäin raivostuttanut faninsa myöhästymällä rajusti Lontoossa järjestetystä konsertistaan. Bieberin oli määrä esiintyä O2-areenalla kello 20.30 paikallista aikaa, mutta saapuikin lavalle vasta lähes kaksi tuntiä myöhemmin, noin kello 22.30.

Tähden myöhästely aiheutti pettymystä etenkin Justin Bieberin alaikäisille faneille ja heidän vanhemmilleen. Osa tähteä katsomaan tulleista lapsista ja nuorista joutui nimittäin poistumaan paikalta hädin tuskin Bieberiä nähneinä ehtiäkseen viimeisiin juniin ja metroihin. Konsertin oli alun perin määrä loppua jo kello 23.00 paikallista aikaa.

– Bieber myöhästyi tänään kaksi tuntia O2-areenan keikaltaan. Mikä loukkaus nuoria faneja kohtaan, jotka nukahtelivat, itkivät ja joutuivat lähtemään pois jo yhden kappaleen jälkeen, The Sun -lehden toimittaja Jane Moore kirjoitti Twitterissä.

– Metro oli täynnä itkuisia lapsia, jotka joutuivat lähtemään ehtiäkseen viimeisiin juniin. Sydäntäsärkevää, kommentoi puolestaan MTV News -sivuston toimittaja Joanne Dorken twiittauksessaan.

Daily Mail -lehden mukaan Justin Bieberin myöhästymisen syytä ei ole paljastatettu. Teinitähdeltä ei myöskään kuultu lavalla anteeksipyyntöä tapahtuneen johdosta. O2-areenan edustajat sen sijaan pahoittelivat myöhäistä esiintymisajankohtaa Twitter-tilillään.