Unelmien hotelli näyttää tältä? Lasilattia Bora Boran turkoosin veden yllä

Matkailu · Stara.fi

Suomalainen suuntaa yleensä luksustason hotelleihin joko häämatkalle tai sitten juhlistamaan esimerkiksi merkkipäiviä. Vaihtoehtoja maailmalla riittää loputtomiin, mutta maisemien suhteen parhaimmat kohteet taitavat olla pääasiassa tiedossa jo etukäteen.

Kerroimme taannoin kuinka TripAdvisor listasi maailman parhaat hotellien näköalat. Niiden joukossa ei jostain syystä ollut lainkaan Bora Boran luksussaarta, jossa monet viihdealan supertähdetkin viettävät lomiaan.

Ranskan Polynesiassa Tahitin liepeillä keskellä Tyyntä valtamerta sijaitsevilla Bora Boran saarilla sijaitsee myös Le Meridien Bora Bora -hotelli, joka on asentanut turkoosin veden päällä sijaitseviin mökkeihinsä lasilattian, josta meren aaltoja voi ihailla suoraan sisältä käsin. Majoitus tämän tason lukaalissa maksaa noin 650 euroa yöltä, joten merimaisemaa ei voi ihailla aivan ilmaiseksi.