Cocon yöasu jäi hieman pieneksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailman tunnetuimpiin realitypariskuntiin kuuluvat räppäri Ice-T ja hänen Coco-vaimonsa. Coco viihtyy otsikoissa erityisen paljon paljastavien kuvien ja maailmankuulujen pakaralihastensa vuoksi.

Nyt realitytähti on jakanut Twitter-sivustolla kaksi uutta kuvaa, joissa hän poseeraa pin up -henkisissä asusteissa. Tähti vertaa otoksiaan sosiaalisessa mediassa mallilegenda Bettie Pageen, ja paljastaa treenaavansa runsaasti voidakseen poseerata vastaisuudessakin samankaltaisissa kuvissa.

– Tämän vuoksi treenaan jalkojani niin paljon… Näyttääkseni hyvältä lyhyissä mekoissa, Coco twiittasi.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2002 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.