Bradley Cooperin rankka paljastus: ”Katsoin kuinka hän kuoli”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin vuonna 2011 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on markkinoinut viime aikoina Unelmien pelikirja -elokuvaansa.

Nyt 37-vuotias Cooper on kertonut julkisesti erittäin rankasta elämänkokemuksestaan. Kovassa nosteessa urallaan oleva komistus on avautunut GQ-lehden haastattelussa isänsä kuolemasta. Cooperin isä kuoli rauhallisissa merkeissä vuonna 2011, ja menestysnäyttelijä oli paikalla tämän viimeisinä hetkinä.

– Isäni – ihminen, joka oli ollut elämässäni 36 vuotta, on vain v**tu poissa. Katsoin, kuinka hän kuoli ja olin siellä hänen sänkynsä vieressä katsomassa häntä, ja sitten näin hänen viimeisen henkäyksensä ja hän oli poissa, Bradley Cooper kertoo GQ:lle.

Komistuksen mukaan kokemuksen myötä kuolemasta tuli hänelle erittäin todellinen ja käsinkosketeltava asia. Cooper myös kertoo, kuinka etuoikeutettu hän oli saadessaan nähdä isänsä nukkuvan pois. Näyttelijän mukaan kokemus toimi rajapyykkinä jolloin hän tajusi, kuinka kuolevaisia kaikki ovat.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.