Maria Menounos pyllisteli pusikossa – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole toistaiseksi kovin tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta viime vuonna hän teki jo läpimurtoaan viihdelehdissä esimerkiksi esittelemällä näyttävää vartaloaan kuvaajille.

Maria on nähty myös pienissä rooleissa muun muassa sarjoissa Tuho-osasto ja Entourage. 34-vuotias Maria Menounos on nyt jakanut näyttäviä otoksia itsestään Twitter-blogissaan. Hän esimerkiksi rentoutuu bikineissä uima-altaan reunalla juomalasi kädessään. Toisessa otoksessa lierihattuun ja niin ikään bikineihin pukeutunut tähti piilottelee pusikossa trooppisen oloisessa ympäristössä.

– Elämä on hyvää, Maria kommentoi uima-altaalla otetun otoksensa kuvatekstissä.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton.