Nicole Trunfio kuvattiin bikineissä – muodot katosivat kilojen myötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Nicolen rantakuvia saadaan nimittäin ihastella nykyisin viikoittain viiihdelehdissä.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Nyt hänet on kuvattu bikineissä nautiskelemassa vapaapäivästä Melbournessa. Kaunottaren hoikistunut vartalo aiheuttaa kuitenkin ihmetystä, sillä Nicole alkaa olla jo liiankin laiha.

26-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.