Raskausuutinen oli ajaa Russell Brandin huumekierteeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Russell Brand muistetaan esimerkiksi menneestä avioliitostaan poptähti Katy Perryn kanssa. Mies tunnetaan myös siitä, että hän on ollut julkisuudessa erittäin avoin menneiden vuosien päihde- ja seksiriippuvaisuudestaan, joista hän on sittemmin parantunut.

Vaikka huumeriippuvuus on Russell Brandille jo menneisyyttä, on hän nyt paljastanut blogissaan miltei ajautuneensa hiljattain takaisin heroiinin pariin. 37-vuotias tähti kertoi syynä olleen hänelle läheisen naisen tunnustus, jonka mukaan nainen on raskaana toiselle miehelle.

– Laitoin Morrisseyn soimaan autoni stereoihin ulkoistamaan nousevaa melankoliaani ja ajelin pitkin Hollywoodin neuroottisa kukkuloita. Mietin paikkoja, joista voisin ostaa huumeita, Russell Brand kirjoitti.

Russell Brand oli vähällä suunnata huumeita myyvän kodittoman miehen luokse Santa Monicaan ostaakseen tältä heroiinia. Hän päätti kuitenkin soittaa Lontoossa asuvalle tukihenkilölleen, ”toiselle alkoholistille”, ja pyytää tukea päihteistä kieltäytymiseen.

– Hän nukkui, eikä kuullut puhelimen ääntä. Hän ei vastannut. Olin ajamassa kohti Santa Monicaa. Yhtäkkiä puhelin lakkaa soimasta, ja uninen ääni vastaa puhelimeen. ”Oletko kunnossa”, hän sanoi. Ja Luojan kiitos, jälleen yhtenä päivänä minun ei tarvinnut, Brand tunnustaa blogissaan.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.