Teinityttö syö autonrenkaita: ”Maistuu upealta”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on erilaisia addiktioita moneen makuun, ja useat niistä liittyvät syömiseen. TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelma on kertonut esimerkiksi naisista, jotka söivät hiekkaa, deodoranttia ja oman aviomiehen tuhkaa.

Tällä kertaa julkisuuteen on noussut 19-vuotias nainen, joka on riippuvainen autonrenkaista. Allison-niminen neito on popsinut niitä päivittäin kuuden vuoden ajan. Teini kertoo syöneensä tässä ajassa viisikymmentä palasiksi jauhettua rengasta.

– Kumiset autonrenkaat maistuvat kemiallisilta, se on kuin shokki makuhermoille. Maistuu upealta, kertoo Allison ohjelmassa Radar Online -lehden mukaan.

Renkaiden himo voi iskeä nuorelle naiselle öin ja päivin. Hän kuvailee palasten rakennetta kuivalihaa muistuttavaksi. Allisonin Sammy-kihlattu ei ymmärrä tyttöystävänsä addiktiota. Miehen työpaikka on riippuuvuuten nähden surkuhupaisa, hän työskentelee nimittäin renkaita valmistavalla tehtaalla.