Demi Lovatolla on salattu siskopuoli – kuuli itsekin vasta äskettäin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tähti Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. 20-vuotiaan laulaja-näyttelijän uutisoitiin taannoin ottaneen uuden lintuaiheisen tatuoinnin lukuisten entisten kuviensa joukkoon.

Nyt lapsitähtenä uransa aloittanut Lovato on noussut otsikoihin yllättävän paljastuksen merkeissä. Neitokainen on kertonut WBLI-radiokanavalle, kuinka hänellä on salainen siskopuoli. Näyttelijä-laulajatar sai tietää siskopuolensa olemassaolosta täytettyään 20 viime vuonna.

Lovaton mukaan kolmekymppinen siskopuoli ei ollut ottanut häneen yhteyttä vuosien varrella, koska tämä ei halunnut Disney-tähden luulevan hänen olevan rahan perään. Nyt kaksikko on kuitenkin valmis työstämään sisarussuhdettaan. Lovatolla on siskopuolensa lisäksi kaksi muuta siskoa, 25-vuotias Dallas ja 11-vuotias Madison De La Garza.

Demi Lovato nousi julkisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen, sillä hän on kärsinyt huumeongelmista, syömishäiriöistä ja itsetuhoisesta käytöksestä. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat ”Stay Strong”.