Jodie Marsh alastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja kehonrakentaja Jodie Marsh toimii tätä nykyä omaa nimeään kantavan JST Jodie Marsh -tuoteperheen mainoskasvona ja -vartalona. Kyseiset tuotteet ovat tarkoitettu kuntoilijoiden ja bodarien käyttöön.

Nyt silikonikaunotar on poseerannut Zoo-miestenlehden kannessa ilkosillaan. Punapäinen Jodie pyllistelee otoksessa alastomana viehkeä katse kameraan päin suunnattuna. Muodokkaalla neitokaisella ei ole päällään kuin korkeakorkoiset kengät. Intiimit paikat pysyvät kuitenkin lehtien kansikuville ominaiseen tapaan piilossa.

34-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.