Justin Bieber pyysi myöhästymistään anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieber täytti viime perjantaina 19 vuotta. Tällä viikolla hän myöhästyi Lontoossa järjestetyltä keikaltaan, minkä seurauksena monet surun murtamat fanit joutuivat poistumaan paikalta kyyneleet silmissä hädin tuskin Bieberiä nähneenä.

Justin Bieber kirjoitti jälkikäteen Twitter-tililleen anteeksipyynnön tapauksesta. Tähti kertoi olleensa myöhässä ”teknisten ongelmien vuoksi” vain 40 minuuttia, sillä hänen mukaansa esiintymisaika oli kello 21.35 paikallista aikaa. Brittiläisen The Telegraph -lehden mukaan Bieberin esiintymisen oli kuitenkin mainostettu alkavan jo kello 20.30, joten konsertin alkaminen myöhästyi todellisuudessa lähes kaksi tuntia.

The Sun -lehden mukaan konsertissa paikalla olleen yleisön edustajat ja työntekijät ovat kertoneet Justin Bieberin olleen huonolla tuulella esiintymislavan uilkopuolella. Tähden väitetään myöhästelleen nukuttuaan pommiin ja vietettyään tuntikausia videopelejä pelatessaan.

– Lavahenkilökunta kertoi meille Justin Bieberin olleen todella pahalla tuulella. Hän kuulemma sanoi, ”Se on minun keikkani, esiinnyn kun haluan”, tyttärensä kanssa paikalla ollut perheenäiti Lindsay Gibertson kertoi The Sun -lehdelle.

Ilmeisesti myöhästelystä syntyneestä skandaalista oppineena 19-vuotias tähti saapui seuraavana iltana niin ikään Lontoon O9-areenalla järjestettyyn toiseen konserttiinsa sovittuna ajankohtana, kello 21.00 paikallista aikaa. Tähden on määrä esiintyä tällä viikolla samaisella areenalla vielä kahtena iltana.