Justin Bieber hämmästytti Lontoossa – kaasunaamari päässä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber täytti viime perjantaina 19 vuotta, mutta synttärit eivät sujuneet aivan tähden odotusten mukaan. 26. huhtikuuta Suomessa keikkaileva laulaja julkaisi verkossa vastikään tervehdyksen suomalaisille faneilleen ja kiitti faneja tuesta.

Viime aikoina Justin Bieberistä on liikkunut huolestuneita kommentteja mediassa. Nyt popkomistus on itsekin antanut aihetta keskusteluun liikkumalla ihmisten ilmoilla kaasunaamari päässään. Hänen käytöksensä muistutti poptähti Michael Jacksonia tämän viimeisinä vuosina, jolloin supertähti nähtiin kirurgin maski päässään lähes kaikkialla.

Bieber on kuvattu jo pariin otteeseen kaasunaamari päässään. Ensimmäisen kerran hänet ikuistettiin maskissa shoppailemassa Lontoossa helmikuun lopussa. Tällä kertaa hän lähti samassa kaupungissa ulos kyseisessä asussa. Laulaja nähtiin naamioituneena muun muassa Mr Chow -ravintolassa.

Justin Bieberillä on Facebookissa yli 50 miljoonaa tykkääjää, joista yli 100.000 on suomalaisia. Suomen virallisella fanisivulla Facebookissa on lähes 12.000 tykkääjää. Twitterissä häntä seuraa yli 34 miljoonaa ihmistä, mikä tekee hänestä palvelun seuratuimman henkilön. Justin Bieber esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana keväänä.