Justin Bieber tuupertui keikkalavalle – tältä näytti paidattomana sairaalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber herätti tällä viikolla närää faneissaan, kun nuorukainen myöhästyi Lontoon keikaltaan. Myöhästymisen takia supersuosittu laulaja jäi monelta ihailijalta näkemättä. Nyt keikkaongelmat ovat saaneet jatkoa.

Nyt 19-vuotiaan teini-idolin omituiset keikkakäänteet ovat saaneet jatkoa. Tällä kertaa Justin Bieber kärsi Lontoon O2-areenan keikallaan hengitysvaikeuksia, minkä vuoksi hän tuupertui lavalle. Tähti katosi lavalta 15 minuutin ajaksi takahuoneeseen, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lääkärit vaativat tähteä keskeyttämään keikan, mutta hän halusi esiintyä sen loppuun asti. Viihdytettyään fanejaan idoli suuntasi sairaalahoitoon. Hän julkaisikin pian Instagram-palvelussa paidattoman otoksen sairaalapediltä. Justin muisti myös fanejaan Twitter-palvelussa.

– Voin jo paremmin. Kiitos kaikille, jotka auttoivat minua jaksamaan tänään. Maailman parhaat fanit. Selvitän, mitä tapahtui. Kiitos rakkaudesta, kirjoitti Justin Bieber blogiinsa.

Justin Bieberillä on Facebookissa yli 50 miljoonaa tykkääjää, joista yli 100.000 on suomalaisia. Suomen virallisella fanisivulla Facebookissa on lähes 12.000 tykkääjää. Twitterissä häntä seuraa yli 34 miljoonaa ihmistä, mikä tekee hänestä palvelun seuratuimman henkilön. Justin Bieber esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana keväänä.