Lily Allen teurastaa sian hyväntekeväisyyden vuoksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 Myspace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja tämän vuoden alussa syntynyt Marnie Rose.

Nyt brittilaulajatar on herättänyt kummastusta erikoisen lupauksensa johdosta. Englannin maaseudulla nykyään asuva Allen on luvannut Twitter-tilillään teurastaa fanin mukaan nimetyn sian hyväntekeväisyyden nimissä. Onnekas sian voittanut fani arvotaan Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestölle avustuksen antaneiden kesken.

Voittaja saa myös Allenin lupauksen mukaan nimikkosikansa lihoista valmistettua pekonia. Laulajakaunotar ei kuitenkaan ole unohtanut vegetaristifanejaan, sillä he voivat voittaessaan päättää säästää sian teurastukselta. Lily Allen pyrkii kampanjoimisellaan saada ihmisiä osallistumaan Comic Reliefin pyrkimykseen kerätä miljoona puntaa järjestön toimintaan.

Lily Allenin kerrotaan aloittaneen kolmannen levynsä valmistelun vielä raskautensa aikana. Laulajatar pyrkii saamaan uuden albuminsa valmiiksi vielä keväällä 2013. Levy tulee olemaan neitokaisen ensimmäinen albumi kahteen vuoteen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.