Sofia Vergara hätkähdyttää elokuvaposterissa: ”Rinnat kuin tykit”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara oli äskettäin suhdekriisissa kihlattunsa Nick Loebin kanssa. 40-vuotias tähti hakeutui miehensä kanssa terapiaan saadakseen heidän välinsä jälleen kuntoon ennen häitä.

Muodokas Sofia tähdittää vielä tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Machete Kills -toimintaelokuvaa. Hänen roolihahmonsa Robert Rodriguezin ohjaamassa räiskintäpätkässä on viettelevä Lady Desdemona, jolla on tappavat alusvaatteet. Neito tulittaakin elokuvajulisteessa metallisista rintaliiveistään ammuksia.

sofiavergara08032013

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta, ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.