Mies nauroi liian kovaäänisesti – haastettiin oikeuteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nauramista pidetään lääkkeenä moneen vaivaan, sillä se ilmaisee sosiaalisessa kanssakäymisessä usein positiivisia tunteita. Huumorin ja ilon sanotaan myös lievittävän stressiä. Joskus naurusta voi kuitenkin seurata ongelmia.

Nyt eräs newyorkilainen mies on haastettu oikeuteen, koska hän nauraa liian kovaäänisesti kotonaan. Robert Schiavelli -niminen mies kärsii kohtauksista ja neurologisista ongelmista. Äitinsä kanssa asuva 42-vuotias Schiavelli on ollut jo vuoden ajan riidoissa naapurinsa Daniel O’Hanianin kanssa.

O’Hanian on kiusannut Schiavellia tämän terveysongelmista, mihin mies on vastannut äänekkäällä naurulla. Naapuri väittää naurun olevan haitallista, ja haastoi hänet oikeuteen. Robert Schiavelli voi joutua maksamaan nauramisestaan 500 dollarin, eli 400 euron, sakon tai tulla tuomituksi 30 päivän vankeustuomioon.

– Mitä muuta voi tehdä kuin nauraa, kun joku kutsuu sinua jälkeenjääneeksi? Kommentoi Robert Schiavelli CBS New York -sivustolle.